ONS RISICO

RVE draagt het risico voor uw bloemen- plantenhoek. Wij bepalen wat er in uw winkel komt, met de zekerheid dat dit geld oplevert. Ontzorgen, dat is wat we doen EN waar we de afgelopen 30 jaar goed in zijn gebleken.

KENNIS

Binnen RVE zijn enkele inkopers actief die wekelijks een assortiment samenstellen. Nauwlettend analyseren zij de verkopen, dit tesamen met het seizoen bepaald de grootte en inhoud van het assortiment welke in de winkels wordt geplaatst.

TEAM

Het bedrijf telt 50 medewerkers. De medewerkers hebben affiniteit met bloemen en planten, spreken Duits en halen plezier uit het contact met klanten. Samen met de inkopers zijn zij verantwoordelijk voor een winstgevende bloemen- en plantenhoek.

WAGENPARK

RVE heeft een vloot met eigen vrachtwagens. Zij hecht waarde aan de veiligheid van personeel. Auto’s worden daarom met diverse systemen uitgevoerd. De auto’s zijn verder voorzien van motoren welke aan de laatst nieuwe milieu eisen voldoen en hebben een koelinstallatie waardoor de vracht perfect geconditioneerd kan blijven.

VIA RVE

NAAR DE SUPERMARKT

“Werken met de mooiste bloemen en planten.”